Eisma Houtwerk
Eisma Houtwerk
Eisma Houtwerk
Eisma Houtwerk

Meubels maken is maatwerk.

Op schepen worden veel meubels op maat gemaakt en ingebouwd. Natuurlijk kan dat ook aan de wal. Ik maak bv. eettafels of complete op maat gemaakte keukens in huizen,  Door gebruik te maken van de vakkennis en speciale vaardigheden die je nodig hebt op schepen, kan ik inspelen op iedere gewenste en vaak afwijkende situatie. Hier kunt u denken aan kasten op maat onder een schuin afdak, of eigenlijk ieder op maat gemaakt meubel. Maatwerk dus. Of het nu een meubel is in de badkamer, of een complete bibliotheek kast op maat , we kunnen het allemaal maken.

Door de verschillende samenwerkingsverbanden met collega-bedrijven kan ik ook voorzien in bv. rvs of aluminium beslag of onderstellen van tafels, verschillende op maat gemaakte stalen onderdelen enz. Ook combinaties met natuursteen en beton is mogelijk. Verder kan uw meubel of project fotorealistisch in een cad tekening weergegeven worden.

Hout kan haast altijd uit een stam geselecteerd worden bij de houthandel zelf. Je kunt dan zelf kiezen waarvan je tafel gemaakt gaat worden en het hele proces volgen, veranderen etc. Dus ook in alle mogelijke afmetingen en inlandse houtsoorten of FSC gecertificeerde houtsoorten zgn. "goed" hout. Er is keuze genoeg vele houtsoorten zijn zeer geschikt.

Informeert u naar de mogelijkheden.